DSCN0363

Stempelen No. 1

Deze keer ga ik jullie een leuke manier laten zien hoe je kunt stempelen. Dit is heel leuk om te doen met kleine kinderen. En het is ook heel leuk om als herfststukje voor school te gebruiken.

Wat heb je nodig:

  • verf
  • Blaadjes
  • papier

Ik heb verschillende vormen groottes van blaadjes gebruikt. Het is het beste om blaadjes te gebruiken die mooi plat zijn en geen gebogen randjes hebben bijvoorbeeld.
Vervolgens heb ik 3 kleuren verf gebruikt: lichtbruin, rood en groen. Deze kleuren vond ik wel leuk bij de herfst passen. ;)

Zorg er eerst voor dat je alles klaar hebt gezet. Daarna leg je de achterkant van het blad voorop, want daar moet je op verven. Anders krijg je geen mooie afdruk.
Nu kun je aan de gang met de verf. Ik heb niet heel netjes alle kleuren apart gehouden, want ik vond het wel een leuk effect zo.

DSCN0365

Zo zag het eruit toen ik allemaal kleuren erop had geverfd. Je kunt de bladeren wel meerdere keren gebruiken om te verven, maar het is wel handig om er een paar te hebben.

Als je het blad geverfd hebt, draai je hem om op een vel papier. Druk met je vingers goed op het blad zodat je een mooie afdruk krijgt. Ga ook goed langs de randjes!
DSCN0363DSCN0368

Dit is het resultaat. Wat vinden jullie ervan? Veel knutselplezier!

XOXO, Judith

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>