DSCN0335 (Small)

2 keer een kladblok

Ik heb echt wat met notitieboekjes. Ik heb er aardig wat in huis en ik koop er best wel vaak wat bij. En eigenlijk schrijf ik mijn notitieboekjes nooit helemaal vol.
Deze keer ga ik jullie twee ideeen van hoe je een notitieboekje kunt oppimpen.

Notitieblok

ik heb een kladblok gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook een notitieboekje gebruiken.

 

idee 1

Dit is het eerste idee, een notitieboekje met een leuke tekst erop. Ik heb mijn notitieboekje op het blaadje gelegd en de omtrek overgenomen. Daarna heb ik er met potlood een leuke tekst opgeschreven, die ik wel toepasselijk vond voor het notitieboekje.

DSCN0335 (Small)

Dit is het tweede kladblok, dat ik maakte. Dit is zeker weten mijn favoriet. Ik vind hem zoo leuk :)
Ik heb eerst een stukje kadopapier erop geplakt, van de Xenos. Daarna heb ik er wat roze papier bovenop geplakt. Vervolgens heb ik er een laagje plakplastic overheengedaan, zodat je er met een stift op kunt schrijven. dit vind ik echt heel leuk. Want je kunt het ook gewoon weer uitvegen en er iets nieuws opschrijven, als je geen watervaste stift gebruikt. ;)

DSCN0336 (Small)

Bijvoorbeeld dit, haha.

Dit waren ze dan: twee ideen om een kladblok / notititeboekje op te pimpen. Welke is jullie favoriet? Laat het me weten!

Liefs, judith.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>